Spannend nieuws!

Geplaatst op: 18 oktober, 2016
 

7 jaar geleden zijn we naar Dorotea verhuisd en hebben we Doro Camp Lapland overgenomen. Een beslissing waar we tot op de dag van vandaag geen spijt van hebben gehad! We hebben nog steeds veel vertrouwen in de omgeving, Västerbotten en Lapland. Constant worden we weer geinspireerd en worden er nieuwe ideen gecreerd. In 7 jaar is er veel veranderd; het hostel is verbouwd naar appartementen, een aantal stuga’s zijn van binnen gerenoveerd, het terrein hebben we aangepakt, een nieuw restaurant is gekocht en wordt in 2017 opgebouwd en natuurlijk het werk achter de schermen; nieuwe websites, logo’s etc.

In 2011 zijn we begonnen met het aanbieden van winter reizen met o.a. sneeuwscooter safari’s en hondenslee tochten voor onze gasten. Een groot succes, het is prachtig om onze gasten het besneeuwde landschap van Lapland te laten zien!

Na 7 jaar vonden we dat het tijd werdt om uit te breiden. Omdat we het gebied fantastisch vinden en er vertrouwen in hebben, hebben we de kans gegrepen en in augustus dit jaar Meselefors Vandrarhem & Camping overgenomen. De camping is gelegen aan de prachtige rivier ” Ångermanälven ”, 30 kilometer ten noorden van Doro Camp Lapland, tussen Dorotea en Vilhelmina.

Meselefors Vandrarhem & Camping is een gezellige camping en perfect voor iedereen die houdt van natuur, watersport, rust, vissen en jagen. De ruime plaatsen liggen dicht bij de rivier, er zijn 8 stuga’s en een hostel met twee slaapkamers.

Recentelijk is de website vernieuwd en we blijven bezig met de ontwikkeling van nieuwe projecten. Uiteraard houden we u op de hoogte!

Deze uitbreiding zal ons de kans geven om te groeien en het is in onze ogen de perfecte aanvulling op onze huidige werkzaamheden.

Vanaf nu heten wij iedereen van harte welkom in Dorotea en Meselefors 🙂

www.meselefors.com

img_2263img_2263

 

 

 

 

 

img_2256img_2257

 

 

 

 

 

img_2273img_2271