Coming soon: nieuwe website!

Geplaatst op: 21 september, 2017
 

Bullit Solutions zal het ontwerp en de realisatie van de nieuwe website van Doro Camp Lapland voor hun rekening nemen. Zoals eerder aangegeven zal de naam ”Doro Winter Experience” in de toekomst verdwijnen maar…..geen zorgen! Onze fantastische winter reizen blijven, ook in de toekomst, gewoon boekbaar. En dat alles onder een en dezelfde naam: Doro Camp Lapland. Wilt u ons in de winter bezoeken? Dan bent u tot die tijd welkom op de website van Doro Winter Experience. Stay tuned…

”Bullit Solutions een jong en ambitieus IT-bedrijf die door hun werkervaringen in Zweden heel goed begrijpen wat ons bezighoud en waar onze doelen liggen. Voor ons is dit de belangrijkste bodem voor een vruchtbare samenwerking. Wij hebben dan ook alle vertrouwen in een fantastisch eindresultaat”

Louis & Tessa, Doro Camp Lapland