Het nieuwe restaurant deel 2

Geplaatst op: 22 september, 2017
 

Bijna twee jaar geleden schreven wij ons eerste nieuwsbericht over het nieuwe restaurant:

Sinds mei hebben wij hard gewerkt met de planning van ons nieuwe project. Na veel voorbereidingen en heen en weer rijden naar Umeå is het ons gelukt om ons nieuwe restaurant/receptie binnen 1 dag naar Dorotea te vervoeren!

In Umeå heeft een grote kraan de 12 panelen opgetild en één voor één op de trailer van de vrachtwagen gelegd. Na 14 uur kon het transport naar Dorotea beginnen. Alles ging goed en twee dagen later hebben 3 shovels de panelen van de trailer getild en op de parkeerplaats gelegd. Daar liggen ze nu te wachten tot wanneer ze weer opgebouwd zullen worden.

Een fantastisch project vinden wij! Natuurlijk houden wij jullie op de hoogte.

Na veel papierwerk, vergaderingen en voorbereidingen zijn we dan eindelijk op maandag 11/09/2017 begonnen!

De vrachtwagens vol zand en grind stonden klaar op de parkeerplaats en natuurlijk mocht ook een graafmachine niet ontbreken. De eerste dagen zijn vooral gespendeerd aan graafwerkzaamheden voor het riool en de waterleiding, daarna kon het echte werk beginnen wat na een week resulteerde in een flinke ondergrond voor de fundering. Op dit moment wordt de voorbereidingen voor de fundering getroffen en we hopen dat eind volgende week het beton gestort kan worden. Het wordt nu dus echt spannend! Zowel hier als op onze Facebook pagina worden nieuwtjes m.b.t. de bouw zo snel mogelijk vermeld!