Faciliteiten

Receptie

Receptie

In de receptie kunt u terecht voor informatie over de omgeving en alle activiteiten die er te doen zijn. Wij helpen u graag om uw vakantie zo onvergetelijk mogelijk te maken. Er zijn gratis folders te verkrijgen, we hebben diverse gedetailleerder kaarten te koop en voor Zweedse souvenirs is er een souvenirshop en ijsverkoop aanwezig. Wilt u een dagje vissen dan kunt u bij de receptie terecht voor een visvergunning.

Restaurant

Restaurant

Wilt u tijdens uw verblijf genieten van een (locale) maaltijd? Dan verwelkomen wij u graag in ons restaurant. Wij hebben een kleine kaart met diverse streekgerechten uit Lapland. Het restaurant heeft de beschikking over 30 zitplaatsen, voor de allerkleinsten is een kinderstoel aanwezig en voor de kinderen zijn er kleurboeken en speelgoed.

Toiletgebouw

Toiletgebouw

In en om het toiletgebouw bevinden zich vele faciliteiten van de camping. Op de begane grond zijn ruime douches, toiletten, baby-verschoonruimtes, afwasaanrechten, een wasmachine & drogerruimte en een uitstort voor het chemisch toilet aanwezig. Er zijn aparte voorzieningen voor minder validen.
Op de 1e verdieping bevinden zich 2 keukens en een eetruimte. Alle voorzieningen zijn gratis voor onze campinggasten, voor het gebruik van de wasmachine en droger vragen we een vergoeding.

(Zwem)meertje

(Zwem)meertje

Op de camping is een klein zwemmeertje aanwezig waar u tijdens de warme dagen een verfissende duik kunt nemen. Ook is het mogelijk om hier in de zomermaanden te vissen. Uw gevangen vis maken wij graag voor u klaar in het restaurant.

Speeltuin

Speeltuin

Voor de kleinsten onder ons is er een speeltuin met houten speeltoestellen aanwezig. De kinderen kunnen zich uitleven op de tokkelbaan, de schommel of de wipkip. Voor het bouwen van mooie zandkastelen is een zandbak aanwezig.